Massage

Women only. Massages in de praktijk aan huis en bij de klant thuis kunnen alleen door vrouwen geboekt worden.

Een massage kan je helpen bij het loslaten van spanningen in je lichaam om zo ruimte te creëren voor nieuwe energie. Er ontstaat lichaamsbewustzijn en gedachten kunnen tot rust komen. In mijn behandelingen gebruik ik technieken uit de Japanse drukpuntmassage en de klassieke massage. Door middel van het geven van druk met de handpalm of de duim wordt de energiestroom bevorderd. Schuddingen, wrijvingen en passieve stretches zorgen voor ontspanning en openen het lichaam voor nieuwe energie.

De massage wordt uitgevoerd op een futon of op een massagestoel. Een futon is een stevige katoenen matras die genoeg zachtheid biedt voor degene die erop ligt en tegelijkertijd genoeg steun geeft om de massagetechnieken tot hun volle recht te laten komen.

Een massagestoel is ideaal voor personen die last krijgen van hun nek wanneer zij op hun buik moeten liggen. Tevens is de massagestoel zeer mobiel en daardoor geschikt voor gebruik op kantoor of tijdens evenementen. De behandeling wordt over de kleding heen gegeven en heeft een standaardduur van 50 minuten. Kortere of langere behandelingen zijn mogelijk in overleg. Voor een afspraak kun je contact opnemen via info@nomadyoga.nl

massagestoel

massagestoel

Futon

Futon